Mammatankar om livet

Taklampor en masse


skrivet den 21 jan av Admin, klockan:13:04

När jag ligger i min säng blir jag arg, för det enda jag ser är den fula (och numera ganska äckliga) kombinerade fläkt-och taklampan. Jag måste, bara måste ha en ny taklampa! Eller taklampor. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha spotlights eller mer traditionella taklampor.
För ett tag sedan gjorde jag om barnens rum. De fick välja själva. Det var faktiskt väldigt mysigt; vi satt uppkrupna alla tre i soffan med min padda emellan oss och så tittade vi på olika sajter med taklampor. Vi fastnade för ljustema.se och dessa två valde de:

 

 

Den översta är Sonens, han tyckte den påminde om Death Star från Star Wars. Jag tycker den är jättevacker och tror att han kommer kunna ha den i många år, även efter han slutat älska Star Wars. Dottern valde en mer modern look och bland taklampor i stort så sticker den ju ut. Vrålfräck! 
När vi satt där och tittade på taklampor så fick jag väldigt mycket inspiration. Det finns ju så många olika stilar och färger. Den taklampa som Dottern valde t ex finns även i vitt så en sådan funderar jag på att köpa till vår stora hall. Det kommer väl sluta med att jag byter taklampa i alla rum. Men jag tror jag har bestämt mig för att köpa en dimmer till den som ska vara i sovrummet. Både till mys och när det behövs mer ljus, som vid klädprovning. Nu har jag blivit inspirerad igen så nu ska jag ge mig ut på nätet igen för att botanisera!

/Lisen


Just nu värderat 2.5 av 47 människor

  • Currently 2,510638/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt